The Make

N65 bij Haaren en Oisterwijk deels afgesloten (Update)


Vanwege de vervanging van verkeerslichten zijn vrijdag vanaf 20.00 uur tot de volgende ochtend 10.00 uur delen van de N65 bij Haaren en Oisterwijk afgesloten.

Diverse afsluitingen bij Haaren en Oisterwijk (Bron: Rijkswaterstaat)

In de richting van Vught naar Oisterwijk, tussen Helvoirt/Haaren en Udenhout/Oisterwijk, van vrijdag op zaterdag. Van Tilburg naar Vught vanaf Berkel-Enschot tot Helvoirt/Haaren, van vrijdag op zaterdag. Van Vught naar Oisterwijk tussen Cromvoirt/Vught-Zuid en Haaren, van vrijdag op zaterdag. Rijkswaterstaat verwacht vanwege omleidingen 10-30 minuten vertraging.

Zaterdagavond is er tot middernacht het evenement Rebellion Festival, vlak bij de N65 in Haaren, precies bij het afgesloten wegdeel. Vertrekkend festivalbezoekers en omleidingsverkeer kan dan extra drukte geven op de wegen rondom Haaren en Oisterwijk. Let op de aanwijzingen van bebording en volg de aanwijzingen van verkeersregelaars.

Update!

Eerder stond ook zaterdag vermeld. Op verzoek van de organisatie zijn de werkzaamheden die zaterdagavond op de planning stonden verplaatst. Bebording en informatie op de website van Rijkswaterstaat is volgens de festivalorganisatie op onderdelen nog niet aangepast.

Lees meer en actuele afsluitingen op Rijkswaterstaat.nl