Krekul

Lokale sporters doen mee aan Roparun met Team 295


Team 295 heeft zich ingeschreven voor de Roparun 2023! Het Team bestaat uit 25 personen die voornamelijk uit Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Goirle komen. Het Roparunteam bestaat uit lopers, fietsers, fysiotherapeuten/sportmasseurs, teamcaptains, chauffeurs en ondersteuners/catering. Een aantal lopers traint enkele keren per week bij Taxandria Atletiek in Oisterwijk.

Team 295 gaat in het Pinksterweekend voor de twaalfde keer deelnemen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop, waarbij Team 295 deze keer zal vertrekken vanuit Vliegbasis Twente en meer dan 540 kilometer af gaat leggen door Nederland naar Rotterdam waarbij we, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Een avontuur voor het leven genoemd. Dit blijkt overigens ook uit het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” De Roparun 2023, de 32e editie, vindt plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag 27 mei 2023 op vliegbasis Twente en de finish op maandagmiddag tweede Pinksterdag 29 mei 2023 op de Coolsingel in Rotterdam. Zodra de route en overige informatie bekend is kunt u die vinden op de website van het team: www.team295.nl