lezing goed oud worden

Haaren op z’n Hollands gaat door ondanks gitzwarte zaterdag


Deze zondag staat het evenement Haaren op z’n Hollands gepland; het tweede deel van dit weekend te houden festival in Haaren. Zaterdagavond werd er Rebellion georganiseerd.

Het festival kreeg zaterdagavond rond 20.00 uur een – zoals de organisatie het noemt – ‘een gitzwart randje’ toen een jonge vrouw van 18 op het festival in Haaren onwel werd, en reanimatie niet mocht baten (lees hier meer). Volgens de organisatie, die uiteraard enorm is aangeslagen en meeleeft met de nabestaanden, was en is er voor het publiek geen reden het festival te stoppen.

Het festival ging zaterdagavond door, en ook deze zondag zal de organisatie, hoewel aangeslagen, hun uiterste best doen het publiek een fijne festivalervaring te geven. Deze zondag start om 15.00 tot 23.00 uur met feestmuziek van Jan Biggel, Immer Hansi, Dansado & de Feestmeester, Tim Schalkx, Nelis Leeman en Tommy Santo. Meer informatie over het festival leest u op de website van de organisatie.