carnaval 2023

Experience met 60&70 in Den Boogaard Moergestel


Op zaterdag 12 november speelt het de band Experience muziek uit de jaren 60-70 in Den Boogaard, aanvang 21:00 uur.

Experience bestaat uit een zestal muzikanten die elk jarenlange ervaring hebben opgedaan in diverse bands en muzieksoorten. Deze jarenlange bandervaring in verscheidene genres heeft geleid tot een stevige muzikale basis voor de muziek die zij nu brengen. Muziek uit de jaren 60 en 70. Denk aan de The Rolling Stones, The Animals, The Beatles, The Moody Blues, The Kinks, maar ook The Bee Gees en nog veel meer. Hun muziek brengt je terug naar een nostalgisch verleden dat bij de meesten een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Het is dan ook een feest van herkenning als deze band met enthousiasme de meest bekende songs speelt uit het roemruchte verleden van de jaren 60! De entree bedraagt 5 euro.

Klik hier en bestel uw ticket!