ondernemers

Winnaar Trinitas loterij gaat naar huis met auto van Profile Spoormakers Oisterwijk


Dinsdag is de sleutel van een Fiat 500X Cross door Automobielbedrijf Spoormakers B.V. overhandigd aan de winnaar; Profile Car & Tyreservice Oisterwijk gooide de tank nog even vol en bracht bloemen mee.

Jan, Harrie, Ingmar en Marina bij de overhandiging van de sleutel (Bron: Facebook Trinitas Oisterwijk).

Op 1 juli was de trekking van de zeer geslaagde Verloterij van Trinitas. De notariƫle verklaring van De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs is binnen en de stukken zijn goedgekeurd door de accountantskantoor HLB Witlox van den Boomen. De bal ligt nu bij de KSA en binnen 8 weken krijgt de voetbalclub bericht over de definitieve opbrengst.

Dinsdag werden de puntjes op de i gezet qua prijzen, de laatste nog niet uitgereikte prijs werd overhandigd. De spiksplinternieuwe Fiat 500X Cross met alles erop en eraan werd uitgeleverd door de trouwe sponsor Automobielbedrijf Spoormakers B.V.. Hij werd opgehaald door de dolgelukkige winnaar Ingmar van der Lee samen zijn vrouw Marina Braccaioli en hun pasgeboren kindje. De directie van Profile Car & Tyreservice Oisterwijk had de tank van de prachtige bolide nog volgetankt en daarnaast een prachtige bos bloemen geregeld voor mevrouw van der Lee, waarmee het feest compleet was.

Harrie Spoormakers en Jan Jozen werden hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking; Ingmar en Marina gefeliciteerd met deze mooie prijs.