lezing goed oud worden

Tentoonstelling met portretten Nederlandse slachtoffers mensenhandel te zien in Oisterwijk


De tentoonstelling ‘Open je ogen voor mensenhandel’ is van 9 november tot en met 30 november te zien op de Lind in Oisterwijk. Je ziet er portretten van mensen die in Nederland slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. De tentoonstelling brengt de ernst en de diversiteit van mensenhandel in beeld.

Nederlandse slachtoffers van mensenhandel, te zien in Oisterwijk (Bron: Krant CoMensha)

Mensenhandel gebeurt onder onze ogen, zonder dat je het ziet. Het is van belang om signalen te herkennen en deze ook te melden. Deze dappere mensen delen hun verhaal. Een verhaal dat gaat over misleiding, uitbating en geweld. De gemeente Oisterwijk heeft in samenwerking met de initiatiefnemers CoMensha en stichting Open mind deze reizende tentoonstelling naar Oisterwijk gehaald om aandacht te vragen voor de verschillende vormen van mensenhandel.

De opening van de openlucht tentoonstelling is op 9 november en daarna tot en met 30 november dagelijks gratis te bezoeken. In de krant van CoMensha (klik hier) leest u meer over de tentoonstelling. Ook staan hier portretten in met persoonlijke verhalen.