ondernemers

Rommelmarkt Scouting Moergestel


Zondag 30 oktober organiseert Scouting St. Jan Moergestel weer de oude vertrouwde speelgoed-, kinderkleding- en rommelmarkt.

Hopelijk dat ene mooie vaasje op de kop tikken.

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom bij verenigingsgebouw Den Donk, Bostraat 1a in Moergestel. De markt is van 10.00 tot 13.00 uur en is geheel overdekt, dus weersonafhankelijk. De entree is slechts € 1,50, voor kinderen tot 12 jaar gratis. Het is een mooie en gezellige plek met een breed aanbod van speelgoed, kinderkleding en allerlei andere spullen. Er is voor iedereen wel iets te vinden wat je goed kunt gebruiken of waarmee je iemand blij kunt maken. En tussendoor of na afloop kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee, een broodje of een dampende kom soep. De opbrengst van de markt komt volledig ten goede aan de scoutingvereniging. Zodat zij elke week mooie en uitdagende programma’s kunnen draaien voor de leden.

U kunt overigens ook zelf uw tweedehands speelgoed of kinderkleding verkopen op deze scoutingmarkt. Bijvoorbeeld als uw kinderen er te groot voor zijn geworden, maar u het zonde vindt om het weg te gooien. Daarvoor kunt u een tafel huren (€ 10, ca 2 m2) of een eigen kledingrek gebruiken (€ 5). Er zijn nog enkele tafels beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je meteen in. Dat kan makkelijk en snel via rommelmarkt.scouting@gmail.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het aantal tafels en/of kledingrekken.