Krekul

Open dag Scouting en IVN in De Nieuwe Burght


Eindelijk, de Scouting krijgt een eigen nieuw vast onderkomen. Samen met IVN openen zij hun nieuwe verenigingsgebouw De Nieuwe Burght op zaterdag 22 oktober.

In 2010 nam Scouting Oisterwijk afscheid van hun gebouw in de Waterhoef (Foto: Joris van der Pijll).

De locatie heeft de naam De Nieuwe Burght gekregen, een gebouw waarin Scouting Oisterwijk haar zo lang gewenste nieuwe blokhut betrokken heeft en IVN Oisterwijk voor het eerst in zijn bestaan een eigen thuis heeft gevonden. Deze dag gaan ze vieren met een gezamenlijke open dag, waar Scouting en IVN een kijkje geven in hun veelzijdige bezigheden. Daarnaast zijn er activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zoals een rondleiding door het gebouw, wandelingen in de mooie omgeving met natuurgidsen van IVN en een kleurwedstrijd voor de kinderen.

Programma
11.00 uur begin open dag
12.30 uur officiële opening van het gebouw door wethouder Dankers
13.00 uur voortzetting open dag
15.00 uur einde open dag