ondernemers

Halloween in De Waterhoef


Zaterdag 29 oktober vanaf 19.00 uur is er een Halloween programma in De Waterhoef.

Halloween is spannend en leuk (Foto: Lenie van Baal).

Weten jullie nog dat we een paar jaar geleden een supervette gave spannende Halloween hadden georganiseerd: met het treintje naar het bos bij kasteel Nemelaer en daar een spooktocht hadden en daarna een disco bij de Waterhoef? Dit jaar hebben we weer een spectaculair Halloween programma voor jullie!

Wie durft er naar de enge zolder waar het spookt als nooit tevoren? Wij horen daar al een tijdje enge geluiden en denken zelfs de schim van een spook te hebben gezien met een kettingzaag. Wij durven er niet te gaan kijken maar de stoerste kinderen van Oisterwijk durven dat vast wel? Neem al je vrienden mee voor versterking en kom naar De Waterhoef om een avondje te griezelen. Misschien wil je op eigen gelegenheid, ervoor of erna nog TRICK & TREAT doen langs de deuren om de lekkerste snoepjes te scoren. Kom verkleed en misschien win jij wel een prijsje voor de best verklede griezel. Verder is er een DJ en zijn er allerlei spelletjes te doen. Je kunt je voor €1 laten schminken naar de engste creaties. Ook voor de papa’s en mama’s is er genoeg te doen en hopen we op een leuke avond vol griezelen en gezelligheid. De bar is open!

Voorverkoop tickets vanaf maandag 3 t/m donderdag 27 oktober; €1 voor volwassene en €2 voor kinderen; af te halen bij Mariëlle, Botermakerstraat 7; Nicole, Den Deel 33.