Care Inn

Grote strijd bij Oisterwijkse Parelkwis


Afgelopen zaterdag was de vierde editie van de Oisterwijkse Parelkwis; de opdrachten en vragenwedstrijd; dé dorpsquiz voor Oisterwijk.

Hoeveel mensen komen er uit de bus?

De teams begonnen na het ophalen van het vragenboek bij de kiosk in het centrum direct met de matjes race. De overige teamleden gingen met spoed naar hun hoofdkwartier om alvast te starten met de vragen en opdrachten.

Alleskunner
Niet veel later moest er gekeken worden wie er allemaal uit de bus kwam, in de voormalige sporthal De Leye ging de organisatie op zoek naar het team dat alles kan en elders doken de deelnemers de bosjes in voor een onverwacht telefoontje. Daar bleef het niet bij: In de week ervoor gingen de teams al op pad met een kwartetfoto van een oud gebouw en zaterdagmiddag liepen er 10 vreemde figuren rond voor een vossenjacht. De Parelkwis beperkt zich duidelijk niet tot het beantwoorden van wat vragen!

Triiiiing…

Nadat de boeken en resultaten stipt om 23.00 uur werden ingeleverd begon – volgend op de vele voorbereidingen – het intensieve nakijkwerk. Deze week zijn de juryleden druk met het nakijken en beoordelen. Aanstaande zaterdag 8 oktober zal tijdens de feestavond in Tiliander de winnaar bekend worden gemaakt.

Zorg dat je erbij bent; deze zaterdag voor de gezellige feestavond, én uiteraard ook volgend jaar weer!

Bijna eindeloos vakjes controleren…