ondernemers

De GoedeDoelenWeek Moergestel van start


Ook dit jaar is er in Moergestel een GoedeDoelenWeek. Er wordt gecollecteerd voor 14 Goede Doelen tijdens de actieweek die loopt van maandag 10 oktober tot en met zondag 22 oktober. Er komt geen collectant aan de deur. De inwoners van Moergestel ontvangen een brief waarin staat beschreven hoe men mee kan doen.

Er gaan heel wat brieven de deur uit…

De Goede Doelen welke dit jaar deelnemen zijn: de Nierstichting, Alzheimer Nederland, Nederlandse Brandwonden Stichting, Longfonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, Hersenstichting, KWF, Rode Kruis, Prinses Beatrix Spierfonds, HandicapNL, Hartstichting, Vastenactie, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en ReumaNederland.

Hoe kunt u deelnemen?
U kunt rechtstreeks een donatiebedrag over maken op rek.nr. NL20 RABO 0337 8776 61 t.n.v. Stichting GoedeDoelenWeekMoergestel o.v.v. GDWM 2022. Dit bedrag wordt evenredig verdeeld over de Goede Doelen.

Bij Jumbo Denissen Moergestel heeft u dit jaar gedurende de actieweek de gelegenheid om uw lege flessen in te leveren ten bate van de GoedeDoelenWeek.

U kunt ook direct doneren via het scannen van de QR-code. U komt dan automatisch op de website van de GoedeDoelenWeek waarop u de keuze kunt maken aan welke Goede Doelen u een bepaald bedrag wilt doneren. Makkelijker kunnen we het u niet maken!

We hopen van harte dat de aangesloten 14 Goede Doelen ook dit jaar weer op uw financiële steun mogen rekenen! U doet toch ook weer mee??

Kijk voor meer informatie op www.goededoelenweekmoergestel.nl

Met elkaar, voor elkaar…