The Make

Werkplaatsen voor kinderen in Bibliotheek Oisterwijk


22 september start weer een nieuwe reeks Werkplaatsen voor kinderen.

Samen aan de slag op de computer…

In deze digitale workshops leren kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en kunnen ze hun talenten ontdekken. Er wordt elke keer gewerkt aan een ander thema en de kinderen worden begeleid door een lees-/media consulent.

In deze werkplaats maak je op 22 september je eigen tekenfilm of tabletgame. Jij mag kiezen: maak jij je eigen iPad game of je eigen tekenfilm waar jij zelf de hoofdrol in speelt? Met een iPad app ga je door te programmeren je eigen tekeningen, foto’s en afbeeldingen tot leven laten komen in een game die jij zelf mag verzinnen. Als je het leuker vindt om je eigen tekenfilmpje te maken dan mag dat ook!

De eerste is 22 september van 15:30-17:00 uur
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Gratis deelname
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

6 oktober volgt Boomhutten bouwen in Minecraft

24 november kijk je samen naar programmeren in Mario Maker