lezing goed oud worden

U krijgt vandaag de groeten uit Tenerife


Deze week krijgt u de groeten uit:

Groeten uit Tenerife!

Tenerife

‘Van ons de ‘Groeten uit Tenerife’. Vanuit dit bijzondere Spaanse eiland hebben wij aan jullie gedacht.  Bijzonder, omdat er veel soorten cactussen hier groeien. Vanwege de vroegere vulkaanuitbarsting, is de aarde zwart. Als je naar het strand gaat, heb je zwart zand. De Atlantische Oceaan heeft gewoon helder water. De foto is genomen in de buurt van de Teide, een vulkaan die niet inwerking is, je kan die gewoon beklimmen,’ aldus Lilian uit Moergestel, samen met vier Spaanse vriendinnen.

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie