The Make

TSC en Nemelaer Haaren delen de punten


Beide teams hadden hun 1e bekerwedstrijd gewonnen. De gasten uit Oosterhout bleken een lastige tegenstander. Lange tijd leek Nemelaer de voorsprong over de streep te trekken maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling.

De beker is binnen!

TSC deed vorig seizoen lang mee voor promotie naar de 1e klasse maar moest het in de nacompetitie afleggen tegen Kruisland. Nemelaer creëerde een paar goede mogelijkheden in het begin van de wedstrijd maar had veel moeite om het normale niveau te behalen. De gasten driegden op voorsprong te komen na een overtreding in het strafschopgebied. De strafschop werd knap gekeerd door Rick Pijnenburg en ook de rebound wist hij in een reflex te pareren. Na de pauze opent Nemelaer de score. Jasper van Venrooij wordt gelanceerd door Giel van de Ven. Jasper passeert zijn tegenstander en zijn voorzet wordt door Quinten van Abeelen bij de 1e paal binnen getikt. 1-0 (49). TSC blijft nadrukkelijk op zoek naar hun treffer. Ondanks meer balbezit weten ze weinig kansen te creëren. Uiteindelijk valt de treffer toch enigszins onverwacht. Uit een goed uitgespeelde aanval weet verdediger Dorand de bal knap binnen te tikken. 1-1 (82). In de slotfase krijgt Nemelaer nog een paar dotten van kansen. Zowel Giel als Geert van de Ven zien hun pogingen uit goede posities stranden op de paal. De puntendeling geeft een aardig beeld van de wedstrijd waarbij Nemelaer wel de beste kansen heeft gehad.

A.s. zaterdag speelt Nemelaer om 17:00 bij Wieldrecht in Dordrecht de laatste wedstrijd in de bekerpoule.