vacature

Positieve gezondheid voor vrijwilligers zorg en welzijn in gemeente Oisterwijk


Woensdag 12 oktober om 19.00 uur organiseert Loket Wegwijs Oisterwijk met samenwerkingspartners een informatie avond over positieve gezondheid in het Raadhuis.

Vrijwilligers aan het werk in zorg&welzijn  (Foto: Kees Goverde).

Positieve Gezondheid is een visie met een brede kijk op gezondheid, waarbij je anders naar gezondheid gaat kijken. Vragen als: ‘Wat betekent voor jou gezondheid?’, ‘Hoe ga je om met tegenslagen in het leven?’ en ‘Wat is voor jou geluk in kleine dingen?’ komen aan bod. Aan de slag gaan met Positieve Gezondheid vraagt extra uitleg. Iemand die met Positieve Gezondheid aan de slag gaat ziet de ander écht. Op deze bijeenkomst kijk je samen wat het voor jou betekent en hoe jij hiermee zelf aan de slag kunt als vrijwilliger in zorg & welzijn.

Vrijwilligers in de zorg en welzijn kunnen zich tot 30 september aanmelden via info.oisterwijk@contourdetwern.nl