Krekul

Open dag bij Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk


Altijd al een kijkje willen nemen in de dierenartsenpraktijk? Dit is je kans!

Zondag 2 oktober opent Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk haar deuren voor alle geïnteresseerden. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan iedereen een kijkje nemen in het gevarieerde werk van de dierenarts en paraveterinair. Een leuke dag met volop demonstraties, rondleidingen, lekker eten en genoeg te spelen voor de kinderen.

De open dag vindt plaats op de hoofdlocatie, Molenbaan 7a te Oisterwijk. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een demonstratie met jachthonden en behendigheid. U kunt live meekijken met een echte operatie en kinderen kunnen hun knuffel zelf onderzoeken tijdens het knuffelspreekuur! Op ons buitenterrein staan verschillende kraampjes van o.a. dierenspeciaalzaak Angela, Zorgstal Helvoirt en Dierenwelzijncentrum In ’t Veld.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens, het Belvershuys en de IJsboerderij zullen voor voldoende lekkers zorgen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig!
Hopelijk zien we je op 2 oktober!