lezing goed oud worden

Ontmoetingsavond voor ouders van kinderen met een beperking


ContourdeTwern en MEE organiseren een informatieve ontmoetingsavond voor ouders van kinderen met een beperking.

Voor ouders van kinderen met een beperking, ongeacht welke vorm.

Deze avond is zowel voor ouders van jonge als volwassen kinderen ongeacht de aard van de beperking. Dus zowel voor ouders van minderjarige als meerderjarige kinderen. En zowel voor ouders van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, een vorm van autisme, niet aangeboren hersenletsel of chronische ziekte.

Donderdagavond 13 oktober van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Huiskamer de Inloop, Kerkstraat 48 te Oisterwijk, vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal, krijgt u informatie over mogelijke ondersteuning, kunt u eigen ervaringen uitwisselen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan tot 7 oktober via mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl