lezing goed oud worden

Oisterwijkse ging mee naar Lourdes


Leny van Schijndel, vrijwilligster tevens ook bij Oisterwijknieuws.nl, is afgelopen zomer mee geweest naar Lourdes.

De reizigers worden geholpen door vrijwilligers.

‘Wat een prachtige ervaring om dat mee te maken,’ aldus Leny kort na haar terugreis in Oisterwijk. ‘De gezelligheid met de groep en de sfeer die er heerst hebben veel indruk op mij gemaakt. Ik heb genoten en ga zeker nog een keer naar Lourdes met de Lourdesgroep.’

‘Onze’ Leny, met het vliegtuig op weg naar Lourdes.

De deelnemers hebben volgens de organisatie enorm genoten; genoten van het verblijf, de gezamenlijks Heilige Missen, processies, kruiswegoefening, stadwandeling, Mariahulde en elkaar. ‘We zijn als bijna vreemden – we hebben voor de reis al met elkaar kennis gemaakt – naar Lourdes gegaan en zijn als vrienden terug gekomen,’ zo laat de organisator weten. Bij de reis naar Lourdes kunnen ook mensen in een rolstoel mee; vrijwilligers helpen met hand-en-spandiensten. Informatie hierover geeft Joke Hoekman, bereikbaar via 06-42347729.

Klik hier voor de fotoserie van Leny

De hele groep, op bezoek in Lourdes.