ondernemers

Een heel fijn contrast met evergreens uit de jaren 60&70


‘Wij denken een heel fijn contrast! Na het spetteren bij Woodstock Tilburg afgelopen zondag, zoeken we komende zaterdag in alle rust de kapel van de zusters op,’ aldus het Oisterwijkse duo Hijme & Joris. 17 september presenteren Hijme & Joris een voor eenieder gratis toegankelijk rustig luistermoment in de sfeervolle kapel van de Catharinenberg.

Anders

Joris op gitaar, Hijme zingt

Afgelopen zondag gingen in Tilburg de volumeknoppen open. Toen mochten ze het Woodstock Festival openen bij cultuurbos Bosvreugd, gevolgd door maar liefst vier rockbands. Het mag duidelijk zijn; dat ging met ‘een tandje meer’. In de kapel van het voormalige klooster aan de Poirterstraat in Oisterwijk gaan ze het anders doen. Die locatie leent zich perfect voor een try-out. Normaal laten Hijme & Joris zich begeleiden door een vooraf opgenomen orkest; deze keer doen ze het met alleen gitaar en zang. De kapel zorgt voor de feeërieke sfeer.

In deze sfeervolle omgeving krijgen de nummers van onder andere Elvis Presley, de Bellamy Brothers, Rod Stewart, Simon and Garfunkel en de Rolling Stones een speciaal tintje. Hijme zal daarbij vanuit zijn parate kennis anekdotes vertellen over de bekende artiesten en hun veelal roerige leven.

De deur gaat open om 15.15 uur; het optreden begint om 15.30 uur. Ingang aan de Poirterstraat 3 in Oisterwijk. Kom graag op de fiets of te voet, er is beperkt parkeerruimte.