carnaval 2023

Informatiemarkt over langer thuis wonen in Tiliander Oisterwijk


De Senioren Vereniging Oisterwijk organiseert na de zomervakantie een informatiemarkt.

De schoonmaakrobot kan misschien ook een handje helpen…

‘Wij bestaan dit jaar 30 jaar, en dat wilden we vieren! Daarom hebben wij het plan opgepakt om op 23 september alle inwoners van Oisterwijk uit te nodigen in Tiliander, voor een informatiedag met als thema: Langer thuis in eigen huis.’

Het doel is om inwoners van de gemeente Oisterwijk zo veel mogelijk praktische informatie te geven die het mogelijk maakt om zo lang mogelijk comfortabel in het eigen huis te blijven wonen. Denk daarbij aan domotica, zorgleveranciers, veiligheid thuis, medische hulpmiddelen, mantelzorg en mantelzorgwoningen, veilig bewegen en gezond blijven.

De informatiemarkt is op 23 september van 10 tot 16 uur in Tiliander in Oisterwijk. U bent van harte welkom!