carnaval 2023

Het jaarlijkse uitje voor helpers Oisterwijk Nieuws


Medio september gaan we (eindelijk) weer een keer een middag organiseren voor alle helpers van Oisterwijknieuws.nl.

Sponsoren, vrijwilligers, helpers…  een zaal vol  (Foto: Leny van Schijndel).

Alle berichten, de techniek, informatie, foto’s, films en nog veel meer wat er zoal komt kijken bij het dagelijks actueel houden van deze website, vraagt inzet van heel veel helpers. Het zijn ondernemers en organisaties die een deel van hun promotiebudget aan dit doel besteden; het zijn vrijwilligers die foto’s en films maken, of bijvoorbeeld series aan berichten verzorgen; tipgevers en adviseurs; schrijvers en uitzoekers…

Afgelopen week werd de uitnodiging verzonden aan allen die een structurele bijdrage leveren aan onze site; eindelijk na twee jaar mag het weer! Deze keer een leuke bedankmiddag; volgend jaar zal het 15-jarige bestaan weer groots gevierd worden. Voor nu: het kan uiteraard voorkomen dat een mail ergens in de spam blijft hangen, of we een naam hebben gemist. Laat dat even weten! mail@oisterwijknieuws.nl