Krekul

Gemeentelijke waardering voor vaste krachten Jaarmarkt Oisterwijk


Zondag werd door Showband Taxandria voor de vijftigste keer de jaarmarkt georganiseerd in Oisterwijk.

Dion Dankers bedankt Peter Rozen (Foto: LOVO )

Onder de marktkooplui waren drie noemenswaardig jubilea. Zo waren Jan van Rooij en Ton Soeters al vijftig jaar van de partij; beide actief in de damesmode. Ze mochten een mooie oorkonde en bloemen ontvangen. Die bloemen waren er ook voor de draaiende kracht achter de organisatie.

Peter Rozen organiseert jaarlijks samen met vrijwilligers van Taxandria dit grootse evenement. Hij kreeg uit handen van wethouder Dion Dankers, momenteel waarnemend burgemeester, een oorkonde en een bos bloemen voor het al 25 jaar lang organiseren van de jaarmarkt. En ook daarvoor was hij al betrokken bij de jaarmarkt; vanaf zijn tiende ging hij al mee naar de jaarmarkt.

Binnenkort van dit alles een sfeerimpressie bij LOVO.

50 jaar Ton Soeters damesmode (Foto: LOVO)

50 jaar Jan van Rooij damesmode, nu met zijn zoon bij de kersen (Foto: LOVO)