vacature

Beeldbank Oisterwijk: Il grigio


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Circus Il Grigio 1962

De entree van het Haarense jeugdcircus in 1962
(Bron Beelden uit Haaren)

Het Haarense jeugdcircus Il Grigio draait op dit moment volop met haar voorstellingen. Tot en met 14 augustus is de circusshow dagelijks te bezoeken. In verband met de coronapandemie moest het worden uitgesteld maar de editie van dit jaar staat in het teken van het 60-jarig jubileum. Bij het Haarense jeugdcircus oefenen het gehele jaar iedere week ruim 60 artiesten met hulp van vele vrijwilligers om in de zomervakantie een spectaculaire circusshow te presenteren! Het circus wordt jaarlijks door gemiddeld 10.000 personen bezocht! Op de stille film uit 1962 ziet u uniek beeldmateriaal uit de beginperiode!

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk