uitpunt

Winnaars loterij Trinitas Oisterwijk


Zaterdag was het de allerspannendste dag voor de werkgroep van de Verloterij van VV Trinitas Oisterwijk. Na een jaar voorbereiding en een zes maanden durende verkoop waren de 40.000 loten ruim twee weken voor de trekking uitverkocht. De focus kon toen op de trekking die vlekkeloos moest gaan verlopen en gehouden werd in onze kantine. Het clubgebouw was goed gevuld met leden die vol spanning hun lotnummer erbij haalden toen de trekking plaats ging vinden. Er werd om de trekking goed te laten verlopen geen alcohol geschonken tot de trekking achter de rug was en je kon een speld horen vallen tijdens de trekking.


Op de foto staat een zeer gelukkige voorzitter Dirk Bakkeren, op de middenstip met Notaris Vrijdag met op de achtergrond het clubhuis van VV Trinitas en de hoofdprijs.

Yvonne Keasberry, directrice van Villa Pardoes was bereid gevonden om de trekking te verrichten. Bart van Iersel was daarnaast spreekstalmeester en moest de trekking in goede banen leiden. De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs was verantwoordelijk voor de notariƫle controle op de trekking en controleerde daarnaast of de prijzen bij de juiste lotenkopers terecht kwamen. Zij hadden met mr. Vrijdag en mr. van Veggel liefst twee ijzers in het vuur om de trekking vlekkeloos te laten verlopen.

De livestream werd professioneel gestreamd door Cinemade, een bedrijf van Joep Lommerse. Hij was overigens ook de maker van alle prachtige promotiefilmpjes die gemaakt werden voor dit project.
De hoofdprijs, een prachtige camper die geleverd wordt door Witoma Caravan & Recreatie uit Rosmalen werd uiteindelijk gewonnen door iemand uit Bodegraven. Tijdens de uitzending was de winnaar niet bereikbaar maar een uur later belde de man naar het onbekende nummer waar hij drie oproepen van had gemist. Toen hij hoorde waarvoor hij gebeld werd ging hij helemaal uit zijn dak en vertelde dat hij in een tent aan het Gardameer zat. Toen uw verslaggever hem mocht mededelen dat hij volgend jaar met zijn gewonnen camper op vakantie gaat, volgde een luide juichkreet en beloofde hij dat er die avond een extra flesje wijn zou worden ontkurkt in Italiƫ.

Voor o Trinitas Oisterwijk volgt nu de afhandeling van de loterij. Deze bestaat uit: het proces verbaal wat opgemaakt wordt door Notariskantoor De Hair Vrijdag – de accountantsverklaring die gemaakt worden door Abacy Accountants & Belastingadviseurs, welke gecontroleerd zal worden door HLB Witlox van den Boomen – naar de Kansspelautoriteit (KSA) sturen. Dit moet volgens onze vergunning in drie maanden gebeurd zijn, daarna zal de definitieve opbrengst voor onze club en de zes goede doelen bekend worden gemaakt.

Tot slot willen zij naast de gehele projectgroep Verloterij en daarnaast mr. Vrijdag, mr. van Veggel, Yvonne Keasberry en Joep Lommerse van harte bedanken voor hun hulp bij een prachtig en zeer transparant einde van dit prachtige project.

Lees hier alle winnende lotnummers