lezing goed oud worden

Snel opgelost na bericht op Oisterwijknieuws.nl


‘Wat een snelle reactie op het bericht in Oisterwijk Nieuws!’

Na een avondje feesten, werd zondag een omgegooide Dixie aangetroffen, en een verkeersmannetje gemist. ‘Inderdaad fijn als je geslaagd bent na al dat harde werken. Minder “geslaagd” is het als je dan na een feestje – wellicht door drankgebruik – op het dievenpad gaat!’ Bewoners in de omgeving van de Torenbeemd – Angelisbeemd in Oisterwijk waren duidelijk minder blij met het verloop van het feest. Er werd een bericht geplaatst over het ongemak op Oisterwijknieuws.nl met als slot de vraag: ‘Wie brengt het mannetje, en zet de Dixie terug?’

‘Na thuiskomst dinsdag na een dagje fietsen, blijkt alles weer te staan zoals het was. Het verkeersmannetje is netjes teruggezet en de Dixie staat weer overeind. Fijn dat ook dat nog kan in deze tijd,’ zo laat de buurt ons weten, het is keurig opgelost.

 

‘Wie brengt het mannetje, en zet de Dixie terug?’Dat was de vraag; het is nu opgelost!