lezing goed oud worden

Internationale Kampioenschappen jeugdsoftbal Moergestel


Nog even en dan is het zover… het kleine Moergestel wordt dan het toneel van een groots internationaal sportevent: het Internationale Little League Kampioenschap softbal voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar.

Softbal bij Roef! Moergestel (Foto ter illustratie: Rick Denissen)

Teams uit de wat de softbal sport betreft toonaangevende landen als Nederland, Italië en Tsjechië nemen deel aan dit toernooi, waarvan de winnaar door zal gaan naar de World Series in de USA!

Van 6 t/m 10 juli staat het sportterrein van honk- en softbalclub Roef! in Moergestel op zijn kop. Toeschouwers zijn van harte welkom om aan te moedigen en/of kennis te maken met deze toffe sport! Op woensdag 6 juli om 18.00 uur is de officiële opening van het toernooi. Met aansluitend wedstrijden waarin onze regionale Brabant Bandits teams het op zullen nemen tegen één van de landskampioenen.

Klik hier voor meer info en speelschema’s 

Bekijk hier de livestreams van de wedstrijden