bosch car service

Icoon van De Coppele neemt afscheid


Op vrijdag 22 juli werd afscheid genomen van meester Frank Bakkeren. Een icoon op basisschool de Coppele.

Frank Bakkeren.

Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs (eerst JvO en na de fusie op de Coppele) gaat hij zijn lesgevende taken neerleggen. Daar hoorde natuurlijk een mooi afscheid bij. In de ochtend is hij in een versierde auto opgehaald door zijn schoonzoon om daarna door 200 kinderen feestelijk onthaalt te worden met een spandoek aan het hek met zijn woord: ONVOORSTELBAAR.

Om kwart voor 12 werd groep 8 uitgezwaaid, gevolgd door onze meester Frank. Van 12 tot 13 uur konden ouders afscheid van hem nemen, waarna hij om 15 uur op het terras werd verwacht bij Proeflokaal ’t Gelagh. Hier waren zijn collega’s, familie en vrienden aanwezig. Na een lied, veel handjes en cadeautjes hebben we een fijne middag en avond met elkaar doorgebracht onder het genot van een hapje en een drankje.

‘Onvoorstelbaar Frank, maar bedankt voor alle mooie jaren!’ aldus de boodschap aan Frank namens zijn team en leerlingen.

Deze was niet te missen…