Care Inn

Hijme&Joris weer bij de Posthoorn in Oisterwijk


Zondag 14 augustus is er weer live muziek met Hijme&Joris bij De Posthoorn in Oisterwijk. De entree is gratis!

Kom genieten bij De Posthoorn.

Als het zonnetje mee wil, is het heerlijk op het terras bij De Posthoorn. Van 14.00 tot 17.00 uur kunt u luisteren naar muziek van Hijme & Joris.

Joris op gitaar, Hijme zingt

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleidt al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Met Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver… is het weer gezellig muzikale herinneringen ophalen?