carnaval 2023

Haaren ging aon taofel voor een tweede dorpslunch


Op 5 juli mocht Haaren voor de tweede keer ‘aon taofel’ aanschuiven voor een lekkere lunch in goed gezelschap bij Ontmoetingscentrum Den Domp, mede georganiseerd door vrijwilligers, Sanne van de Hoven en ContourdeTwern.

Kinderen helpen met de voorbereiding.

Kinderen van de basisscholen De Sprankel en De Hasselbraam uit Haaren én een aantal vrijwilligers hebben een mooi uitgebreid buffet klaargezet. Ze hebben de gasten weer goed verzorgd en erop toegezien dat het hen aan niets ontbrak. (zie film onder)

De organisatie dankt graag alle ondernemers die de lunch mede mogelijk hebben gemaakt. Zij zorgden voor melk en sap, broodjes, beleg, een gekookt eitje, heerlijk fruit, een goed gevulde tomatensoep, geitenkazen en smeerkaasjes en verse sla en komkommers. ‘We zijn niet alleen dankbaar dat de Haarense ondernemers dit initiatief willen ondersteunen, maar het is voor de bewoners van Haaren ook een leuke manier om kennis te maken en te proeven van Haarense producten. En natuurlijk zouden we dit alles niet kunnen organiseren zonder de gastvrijheid, en de warme drankjes van Den Domp!’

Het was weer een zeer geslaagd evenement. Na de zomervakantie wil Haaren ‘aon taofel’ weer een nieuwe datum prikken voor een gezellig samenzijn. Word vervolgd!

Klaar om te beginnen, na een woord van welkom…

 

 

DTZ logo low