lezing goed oud worden

Burgemeester Oisterwijk onthult picknicktafel voor 100-jarige dorpsbuurt


Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag door burgemeester Hans Janssen een prachtige picknicktafel onthuld, samen met de oudste en jongste bewoner van buurt d’n Boogert in het zuidelijk deel van Oisterwijk.

Onthulling door de burgemeester, de jongste en oudste bewoner.

De feestelijkheden werden door de buurtbewoners georganiseerd vanwege het 100-jarige bestaan. In 1920 is in opdracht van destijds woningbouwvereniging Volksbelang gestart met het bouwen van sociale woningen op het Juliana Bernhardplein, het Burgemeester Keijzerplein en een stukje van de Canterslaan. Het is een karakteristieke geliefde buurt. De bewoners hadden allen de vlag uitgehangen en er was vrolijk versiert. Het feest is tot in de kleine uurtjes doorgegaan.

De tafel kan wel wat hebben; wel eerst de schoenen uit!