Care Inn

Bosbadwandeling in Oisterwijk voor de vroege vogels


Op veler verzoek organiseert de Bibliotheek weer een bosbadwandeling met oefeningen uit de Shinrin Yoku methode. Dit keer wel een uurtje vroeger omdat Frans de natuur wil laten zien wanneer deze op zijn mooist is; in de vroege ochtend.

De Bosbadwandeling met voormalig boswachter Frans Kapteijns (Foto: Leny van Schijndel).

Shinrin Yoku komt uit Japan en betekent letterlijk ‘Baden in het bos’. Je dompelt je onder in de groene Oisterwijkse bossen om al je zintuigen even open te zetten en in het moment te staan. Even los komen van je hectische bestaan en bewust aanwezig zijn in de natuur.

Vertrek is op 15 juli om 8.00 uur vanaf Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 8 in Oisterwijk. Deelname is gratis; vooraf aanmelden graag via oisterwijk@bibliotheekmb.nl.