Krekul

Beeldbank Oisterwijk: Ons Genoegen


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Perdido Street Blues door Ons Genoegen

Ons Genoegen speelt Perdido Street Blues (Fragment uit de film van LOVO).

LOVO nodigde het Oisterwijkse Oude Stijl Jazz Genootschap Ons Genoegen meermalen uit in haar studio voor een fraaie registratie van hun muzikale kunnen. Hier een opname uit 1999 waar het gezelschap Perdido Street Blues speelt. Het gezelschap werd in 1977 opgericht door een groep enthousiaste, muzikale vrienden. Hun laatste concert gaven zij in 2012. In de 36 jaren van hun bestaan vormden zij een hechte groep met namen als Thom van Rooij, Frans de Bruijn, Gijs Touw, Raymond van Dun, Ton Willekes, Wim van de Wegen, Ad Habraken, Toon Hoes en Jan van Rijthoven. Diverse elpees speelden zij vol met hun muziek en het kwam zelfs tot een reis naar de Verenigde Staten waar zij succesvolle optredens hadden in dé Jazzplek New Orleans. Restaurant De Gulle Ark aan de Oisterwijkse Gemullehoekenweg mag hun thuisbasis worden genoemd.

 

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk