bosch car service

Spoorbomen dicht door defecte trein in Oisterwijk (Update)


Tussen Tilburg en Boxtel waren er donderdagmiddag vertragingen vanwege een defecte trein. Ook werd door inwoners een verstoring van de spoorwegovergang gemeld.

ProRail komt ter plaatse bij een defecte trein op het station van Oisterwijk( Bron: LOVO).

Rond 15.30 werd melding gemaakt van een defecte trein. Deze stond stil op het station in Oisterwijk. Andere treinen konden daardoor niet of beperkt verder rijden. De deuren van het treinstel waren afgesloten; reizigers moesten de trein verlaten via de deur van de machinist.

Door stilstand van treinen, of langzaam rijdende passerende treinen, komt het vaak voor dat overwegen lang dicht blijven. In Oisterwijk betekent dit dat delen van het dorp voor doorgang worden afgesloten. Automobilisten, maar met name fietsers en voetgangers steken dan toch over. Omdat er alsnog treinen aan kunnen komen, is dat uiterst gevaarlijk. Zoek een andere overweg. Google Maps kan u mogelijk helpen een vrije overgang te vinden.

Om 16.41 uur heeft ProRail laten weten dat zij verwachten dat rond 17.00 uur de treinen weer normaal rijden. De verstoringen van de slagbomen zouden dan ook voorbij moeten zijn.

Reizigers volgend de informatieborden, en zoeken hun weg… (Bron: LOVO).