Care Inn

Oysters zoeken vrijwilligers!


De Oysters, de familieclub met ambities zijn op zoek naar vrijwilligers. Leden of ouders van leden of vrienden van leden die op gezette tijden kunnen helpen.

Help mee bij activiteiten (Bron: Oysters.nl)

Er zijn allerlei taken die moeten worden uitgevoerd. En aangezien de club een sterke groei doormaakt lopen het aantal taken ook op en zijn ze dringend op zoek naar meer vrijwilligers:

Bar en keukenmedewerkers: Je wordt op roosterbasis ingedeeld op de dagen waarop je hebt aangegeven dit team te willen versterken. Je draagt zorg voor de baractiviteiten tijdens senior- en/of jeugdwedstrijden op zaterdag en zondag of je zorgt ervoor dat de supporters en spelers kunnen genieten van een voedzame, – dan wel lekker vette -, hap.

Klusgroep: wij zijn op zoek naar handige mensen die meerdere keren per jaar kluswerkzaamheden uitvoeren aan ons gebouw en rondom het gebouw op het Oysters terrein. De voorkeur gaat uit naar enkele kartrekkers en aanvullend handige dames of heren die samen het klusteam vormen. Denk hierbij aan klein onderhoud, klusjes rondom het clubhuis of de interne look van ons clubhuis.

Scheidsrechters: wie wil zichzelf laten opleiden (via de club) tot scheidsrechter? of Ons oog valt op jongens die bijvoorbeeld om gezondheidsredenen het rugby niet meer kunnen uitvoeren maar deel willen blijven uitmaken van de groep, de club, de vereniging.

Teammanagers: als je het leuk vindt om betrokken te zijn bij een team en goed kunt organiseren en samenwerken met trainers en spelers dan ben jij wellicht de nieuwe teammanager van één van onze senioren of jeugdteams. Deze functie kan eventueel ook als duo worden uitgevoerd.

(assistent-)Trainers: Rugbytechnisch is onze club voorzien van vele bekwame trainers en begeleiders, maar als je zin hebt om dit team te komen versterken laat dit dan vooral weten.
leden evenementen/feest commissie: er is binnen deze commissie ruimte voor enkele vrijwilligers. De voorzitter van de commissie (Bas Kivits) legt je graag uit wat de werkzaamheden zijn.

Welke functie past bij jou? Zonder vrijwilligers geen club, een club is zo sterk als zijn vrijwilligers. Want vrijwilligers zijn het cement van de club. Interesse? Of wil je je verder informeren? Stuur een mail naar info@oysters.nl of neem contact op met een bestuurslid.

DTZ logo low