lezing goed oud worden

Levende boeken in Bibliotheek Oisterwijk


Geen boeken lezen maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet zo gauw spreekt.

Levende boeken…

De levende boeken hebben ieder hun eigen verhaal en hebben te maken met vooroordelen. Vooroordelen die er vaak zijn op basis van de buitenkant. Maar kloppen die vooroordelen wel? Op deze avond kun je daar achter komen.

Zestien mensen (levende boeken) zijn aanwezig om hun verhaal te delen; je kunt hun boeken “lezen”. Het is uitdrukkelijk niet alleen een verhaal vertellen maar juist de dialoog aangaan. In een open één op één gesprek mag alles gevraagd en besproken worden. Een gesprek kan max. een half uur duren.

Wil jij bijvoorbeeld meer weten over iemand met veel tatoeages of over iemand die met dwang en angst leeft? Vraag het op deze avond. Je kunt je voor 2 levende boeken aanmelden. Levende boeken wil vooroordelen tegengaan door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan. Meer informatie vind je op www.hetkiemuur.nl en op Bibliotheekmb.nl. Op deze webpagina zie je ook hoe je je kunt aanmelden.

20 juni
19.00-22.15u
Bibliotheek Oisterwijk
Gratis toegang
Aanmelden vóór 13 juni