ondernemers

Hijme & Joris met jaren 60 en 70 bij de Posthoorn in Oisterwijk


De Posthoorn in Oisterwijk biedt zondag 12 juni een podium aan Hijme & Joris. De entree is gratis!

Met een nieuwe eigenaar is het na de heropening goed vertoeven bij Taverne de Posthoorn, aan de Posthoornseweg 8 in Oisterwijk. Een heerlijk plek om na een fijne wandeling in onze mooie bossen, of na een potje midgetgolf op de mooie wedstrijdbaan bij Ton Oerlemans en zijn vriendin Anoesjka van Pelt ‘aan te schuiven’. dat kan binnen, of op het terras. En regelmatig ook onder het genot van live muziek!

Joris op gitaar, Hijme zingt

Op 12 juni om 14.00 uur spelen Hijme & Joris een aantal Engelstalige nummers uit de jaren ’60 en ’70. Afwisselend, in een opzwepend modern en vooral swingend jasje. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix. Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleidt al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel. Gezellig muzikale herinneringen ophalen?