bosch car service

Gratis naar Il Grigio Haaren voor kinderen van minima Oisterwijk


Charitas Oisterwijk maakt het voor alle kinderen uit de gemeente Oisterwijk mogelijk om een bezoek te brengen aan jeugdcircus Il Grigio in Haaren.

Il Grigio in vroeger jaren, een fragment uit de film van NTS

De artiesten zijn 4 tot 18 jaar oud. Ze hebben een heel jaar getraind om nu een spetterende show te kunnen geven. De voorstellingen zijn van 30 juli t/m 14 augustus. De show duurt (inclusief pauze van ± 20 minuten) maximaal 2½ uur. Voor informatie over de voorstelling ga naar www.ilgrigio.nl

Aanmelden

Wilt u deze zomer graag naar het circus met uw kinderen en is het momenteel niet haalbaar om zelf de kaartjes te betalen, vul dan het aanmeldformulier in. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 juli. In de laatste week van juli ontvangt u de vrijkaarten. Klik en lees hier alles over uw aanmelding.

Ook leuk om te zien is onderstaande oude film.