Care Inn

Gezins doe excursie met IVN Oisterwijk bij Stokske Moergestel


Op donderdag 28juli om 14:00 uur is er een Gezins-doe-excursie met IVN Oisterwijk. Ontdek het bos met spelletjes en opdrachten.

Wilde bijen in actie (Bron: IVN Oisterwijk).

Natuur saai? Veel kinderen zullen dit volmondig beamen. Maar wedden dat ze er anders over denken na een ontdekkingstocht met IVN? Er is zoveel te ontdekken en je over te verbazen in de Oisterwijkse bossen.

Welk dier eet welk dier? Loopt de eikenprocessierups echt in processie? En wat is dat? Ga je mee je neus achterna om te ontdekken wat het allerlekkerste ruikt? Of wat juist heel vies? En bomen zijn er om in te klimmen, toch? Hoe hoog kun jij? Hoe oud is die boom? Kun jij dat ontdekken? Waar vind je kriebeldiertjes? En welke diertjes zijn dat? Met allerlei spelletjes ga je op donderdag 28 juli de natuur verkennen.

Om 14.00 uur vertrek bij ’t Stokske aan de Zandstraat 1, Moergestel. De excursie is voor kinderen maar papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. En breng zeker al je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee voor een heerlijke middag vol ontdekkingen.