bosch car service

Auto dwars op het spoor treinverkeer stil gelegd


Vraag ons niet hoe, maar hij kwam er, dwars op het spoor.

Auto dwars op het spoor (Foto: Toby de Kort).

Op het traject Tilburg – ’s Hertogenbosch ter hoogte van Udenhout is een automobiliste met haar luxe wagen dwars op het spoor tot stilstand gekomen. Politie is ter plaats een het treinverkeer is stilgelegd. NS verwacht tot ongeveer 18.30 uur. Ook zal het verkeer aan de Kreitenmolenstraat en Stationstraat hier enige overlast aan ondervinden.

Update
De vrouw in de auto moest uitwijken, ging door de berm, tegen een hek en over een installatiekastje, door het grind … het spoor op. De vrouw is niet gewond en werd door omstanders opgevangen. de elektrische installatie moet worden hersteld, alvorens NS het treinverkeer kan hervatten.