ondernemers

Zege voor Oisterwijkse Oysters en op Moederdag is het Benjamintoernooi


Op zaterdag had Oysters 1 weinig moeite met Amstelveen, dat zo goed als zeker een trapje lager, in de eerste klasse terecht komt.

Het Benjamintoernooi is het kijken waard (Bron: Oysters Oisterwijk).

Het was een rommelige wedstrijd die vooral in het begin nog redelijk gelijk opging. Nadat de Oysters de score opende was er verder geen echte tegenstand. Amstelveen bleef zich dapper verweren maar al snel liepen de Oysters uit naar een comfortabele voorsprong. Jonas van Spaandonk wist in de wedstrijd zijn eerste try te maken en Captain Rik van Balkom speelde weer mee na een toernooi in en voor Curaçao gespeeld te hebben. Eindstand 22 – 46.

Op zondag was het de beurt aan Oysters II dat de studenten van USRS ontving. De uitwedstrijd was moeizaam verlopen voor de Oysters en ook deze keer lagen de Utrechters behoorlijk lang dwars. Pas toen vermoeidheid een rol ging spelen en de fittere Oysterboys hun weg door de verdediging vonden was er geen houden meer aan. Mooie try van Bastiaan Been, met zijn debuut voor Oysters II. Eindstand 52 – 12.

Moederdag
Op zondag 8 mei – Moederdag – wordt door de jeugdorganisatie van de Oysters voor de 39ste keer het Benjamintoernooi gehouden in Oisterwijk. Benjamins zijn spelers van 7 en 8 jaar die al heel aardig rugbyspel laten zien. Weliswaar zijn nog niet alle facetten van rugby aanwezig; het kijkspel is er niet minder om. Het toernooi start om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur en teams vanuit heel Nederland zullen deelnemen. Kom gerust eens kijken want op deze wijze krijg je een prima kijk op de club en op het spelletje zelf.