bosch car service

Voor welke vlonderplank ga jij? *


Vlonders, simpelweg een van de mooiste manieren om je tuin aan te kleden.

Welke soort hout je ook kiest, vlonderplanken geven een echte landelijke maar tegelijkertijd ook chique uitstraling aan je terras. Of je nu kiest voor de vlakke kant of de kant met de groeven, de vlonder zal een ontzettend warme ambiance bieden.

Houthandel Lignum biedt kwalitatief mooie vlonderplanken aan met de keuze uit verschillende houtsoorten. We bieden onder andere Douglas, Hardhout (in verschillende soorten) en Grenen Geïmpregneerd aan. Op onze webshop is hier een selectie van te vinden maar we bieden ook meer aan op aanvraag, denk hierbij bijvoorbeeld aan Nobifix of Composiet.

Waar ga jij voor? De warme, duurzame hardhouten planken of toch liever een frisse zachthout soort zoals Douglas?

Bekijk hier het aanbod en ga aan de slag!

Ga je voor grenen, hardhout of lariks?

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer