ondernemers

Volgende week start Art in Oisterwijk (Programma)


Het openlucht theater en de eveneens in de openlucht te houden kunstexpositie start 3 juni, met direct de volgende dag optredens van Zangeres Lisanne Veenema en Jazzduo Quinn.

Art in Oisterwijk

Tijdens Art in Oisterwijk, van 3 tot en met 26 juni, kunnen kunstliefhebbers het centrum van Oisterwijk bezoeken en genieten van een openbare kunstexpositie. Op diverse locaties in het centrum staan kunstwerken opgesteld. Maar dat niet alleen; er is ook ruimte voor theater en muziek. Het verhaal van de kunstwerken wordt belicht in een gevarieerd programma waarin muziek, dans, proza, poëzie en theater een rol spelen. Van opera in de lucht, straattheater, klassiek rondom het raadhuis… er is voor jong en oud veel te beleven. (Klik hier voor het programma)

Ook is er elke dag de mogelijkheid om aan te sluiten bij een rondleiding. Wandel onder begeleiding van een gids langs alle kunstwerken en laat je betoveren door de verhalen erachter. Van maandag tot en met donderdag om 18.30 uur vanaf het infopunt op De Lind bij het oude raadhuis), en van vrijdag tot en met zondag om 14.00 én 18.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden voor de rondleiding kan via info@artinoisterwijk.com.

Ook het bezoek aan de kunstexpositie en het luisteren en kijken naar muziek en theater is gratis toegankelijk!

Bekijk hier alvast een fotoserie van enkele kunstwerken