carnaval 2023

Stokske Live met Hijme & Joris


In Grand café ’t Stokske in Moergestel luistert u vrijdagavond 24 juni om 20.00 uur naar muziek van Hijme & Joris. De entree is gratis!

Joris op gitaar, Hijme zingt

Het duo brengt Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70, terug naar vandaag. Afwisselend, in een opzwepend modern en vooral swingend jasje, er mag dus ook gedanst worden. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix. Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleidt al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel. Gezellig muzikale herinneringen ophalen?