lezing goed oud worden

Sportzomer Oisterwijk staat voor de deur *


Met de zomer in aantocht staat ook in Oisterwijk de sportzomer voor de deur.


In Oisterwijk kun je genieten van voetbal, tennis, hockey en meer. Er zijn meerdere voetbalverenigingen en vier tennisverenigingen. Ook is er een hockeyvereniging en is er paardensport en zwemmen. Dit gebeurt in verschillende sporthallen en sportparken. Oisterwijk nodigt uit tot bewegen, fit worden en de competitie aangaan. Voetbal is daarbij één van de populairste sporten, zo ook in Oisterwijk is dit heel populair. Voetbal liefhebbers kennen Oisterwijk misschien wel, aangezien de wereldberoemde voetbalscout Piet de Visser er vandaan komt.

Voetbalwedstrijden Oisterwijk

Op de website van voetbalclub Trinitas uit Oisterwijk kun je kijken wanneer ze wedstrijden spelen. Als je liefhebber bent van voetbal en je hebt een bedrijf, overweeg dan ook om sponsor te worden. Alleen het betrokken zijn bij een club is al leuk. Als je voetbal van een grotere club wilt kijken, dan kun je vlakbij Oisterwijk in Tilburg Willem II wedstrijden kijken. Wees er echter wel tijdig bij, want in plaats van aan de rand van het veld te gaan staan, moet je tickets kopen. En op basis van onze eigen ervaring, kunnen deze de dagen vlak voor de wedstrijd ineens al uitverkocht zijn.

Maak de wedstrijden nog spannender

Geen tickets kunnen bemachtigen? Geen probleem als je in Oisterwijk bent. Bijvoorbeeld in sportcafé La Belle Oisterwijk kun je prima voetbal kijken. Met elkaar sport kijken in een kroeg is hoe dan ook gezellig. Wil je een sport weddenschap plaatsen? Dit kan bij bet365, dit is een bekende naam voor sport- en voetbal wedden. Met name wedden op voetbal biedt variatie in het type weddenschappen die er zijn. Ook als je niet meedoet aan een weddenschap heb je overigens een prachtige avond met sport in een kroeg in Oisterwijk kijken. Laat dat maar aan de Brabantse gastvrijheid over!

Tennis in Oisterwijk

Ook het tennisseizoen is weer begonnen. De club Sla Raak start weer het wedstrijdseizoen. Bij dit soort verenigingen zijn er verschillende niveaus. Uiteraard kun je niet hetzelfde niveau verwachten als van een Djokovic of Nadal, maar live tennis kijken is wel erg leuk. Ook hierbij is het goed om betrokken te raken bij de club. Er zijn veel verschillende wedstrijden te bekijken en je hebt direct een mooi dagje uit. Of je nu zelf tennist of gewoon tennis kijken leuk vindt, deze zomer kun je gaan genieten van sport in Oisterwijk.

Bezoek Oisterwijk deze zomer

Oisterwijk is het hele jaar door een toeristische trekpleister, maar in de zomer komt dit gebied echt tot zijn recht. Evenementen als de jaarmarkt, kermis en het carnaval zorgen voor veel toerisme van omliggende gebieden en verder weg. Ook voor mensen die niet van sport houden is er voldoende te doen. Hou je wel van bewegen maar niet van competitiesporten? Wandelen en fietsen rondom Oisterwijk is een aanrader. Niet voor niets wordt Oisterwijk wel ‘de parel in ‘t groen’ genoemd. Trek erop uit in de heidevelden en bossen. Bezoek landgoed Nemerlaer en de Rosep. Kortom er is voldoende te doen in Oisterwijk. Of je nu een sportliefhebber bent of niet, en of je nu de gezelligheid wilt opzoeken of juist de rust.

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer