Care Inn

Scholieren helpen in Oisterwijk en Moergestel met muziek en schoonmaak


In de meivakantie hebben middelbare scholieren in Oisterwijk en Moergestel, meegeholpen aan twee maatschappelijke projecten.

Scholieren maken de kapel schoon (Foto: Lilian Biervliet).

Een groep middelbare scholieren heeft dit jaar weer besloten, om in Oisterwijk en Moergestel iets sociaals te doen. Ze hebben ze zich verdeeld in twee groepen. De eerste groep ging naar woonzorgcentrum De Vloet. Met piano, gitaar en zang heeft een deel van de bewoners van een gezellig samenzijn genoten. De meiden waren ook blij en tevreden dat ze deze bewoners een fijn moment hebben bezorgd.

De tweede groep heeft in de kapel van Onze Lieve Vrouw van de Vrede flink gepoetst. Het beviel hun zo goed, dat ze graag terug willen komen om deze kapel weer een schoonmaakbeurt te geven. De schoonmaak in de kapel hebben zij graag gedaan. Op deze manier konden zij iets kleins aan Maria geven. De maand mei is toegewijd aan Onze Lieve Vrouw.

DTZ logo low