carnaval 2023

RegioBank introduceert Basis Bankieren (Update) *


RegioBank heeft afgelopen week alle spaarders en rekeninghouders bericht over de introductie van Basis Bankieren.

In de brief wordt uitgelegd waarom RegioBank nieuwe beleidskeuzes heeft gemaakt. Andere banken gaan deze beleidskeuzes ongetwijfeld volgen. Ingegeven door rente- en economische ontwikkelingen verandert het bancaire landschap momenteel in hoog tempo. Eén dienstverleningspakket wordt de norm, waardoor consumenten een keuze kunnen gaan maken voor een primaire bank. Alleen een kosteloze spaarrekening openen of aanhouden is niet meer mogelijk. Met Basis Bankieren (een betaal- en spaarrekening) kunt u de dagelijkse bankzaken regelen bij Midden Brabant Advies, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in  onder andere Oisterwijk en Haaren.

Regiobank en Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

RegioBank is de afgelopen 5 jaar uitgeroepen tot de meest klantgerichte, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland. Klanten waarderen RegioBank met een 9,7. De rekeningen van RegioBank zijn voorzien van de meest moderne hulpmiddelen; zoals een App, Internetbankieren en de nieuwste betaalsystemen. Indien u net als al die andere tevreden rekeninghouders gebruik wenst te maken van de dienstverlening en persoonlijke aandacht, dan nodigen zij u van harte uit om een afspraak te maken op één van de kantoren. Indien u kiest voor RegioBank als uw primaire bank, zijn er mogelijkheden de rekeningen gratis aan te bieden.

Voor bestaande spaarders geldt dat men niet verplicht is om naast de spaarrekening een betaalrekening bij RegioBank aan te houden. De rekeningkosten van euro 2,75 p/m worden alsdan echter wel doorberekend.

Wilt u ook kennis maken met de beste bank van Nederland? Maak dan een afspraak met Zelfstandig Adviseur van RegioBank; Midden Brabant Advies. Bel 013-5212001 (keuze 1) of mail naar info@middenbrabantadvies.nl

U krijgt in een persoonlijk gesprek alle uitleg en aandacht voor al uw vragen.

 

AANVULLING 01-06-2022: Inmiddels is duidelijk geworden dat alle Nederlandse banken bovenstaand beleid aan het doorvoeren zijn. Een consument heeft binnenkort geen keuze meer uit louter spaarbanken, maar alleen nog uit financiële instellingen die de spaarrekening combineren met een betaalrekening. Waarom zou u niet kiezen voor de meest klantgerichte, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland: RegioBank. U bent van harte welkom bij Midden Brabant Advies; Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Onze dienstverlening spreekt erg aan; daarom adviseren wij u even een afspraak te maken als u wenst over te stappen van bank, zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken om u goed te kunnen informeren en adviseren over de dagelijkse bankzaken en onze overige services.

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer