Care Inn

Nationale Molendag bij De Kerkhovense Molen in Oisterwijk


Op 14 mei vanaf 10 uur zijn bezoekers welkom en is iedereen in de gelegenheid om de molen van binnen én boven te bezoeken.

Molendag in de wijk Pannenschuur Oisterwijk.

De molenaars en de molengidsen staan paraat om een toelichting te geven en alle vragen te beantwoorden. Verder zijn binnen winkel en horeca open. Op het molenterrein vindt u verschillende informatiestands waarin je zuivel en kaas kunt proeven, waar je een verkooppunt voor insectenhotels en vogelnestjes vindt en volop informatie over de organisatie van de molen. Ook ASVZ presenteert zich en hoopt op die manier potentiële cliënten te interesseren om bij de Molen dagbesteding te gaan doen. Voor de kinderen zijn kleurplaten beschikbaar en kunnen ze zelf heiligenboontjes in potjes doen die ze dan thuis kunnen opkweken. Ook een fotoshoot is mogelijk. Er is een imker present en bezoekers kunnen brood proeven dat gebakken is van molenmeel.