genieten

Man uit Haaren omgekomen bij dodelijk ongeval


Bij een verkeersongeval dinsdagochtend vroeg is een 29-jarige man uit Haaren om het leven gekomen.

De vrachtwagencabine werd geheel vernield (Foto: Jeroen Stuve).

Hulpdiensten werden rond 05:30 uur gealarmeerd dat er een ongeval had plaatsgevonden op de N260 tussen Baarle-Nassau en Tilburg, de Langenbergseweg in Gilze. Bij het verkeersongeval waren twee vrachtwagens betrokken. Een van de chauffeurs, een 29-jarige man uit Haaren, is hierbij om het leven gekomen. De chauffeur van de andere vrachtwagen, een 25-jarige man uit Made, is aangehouden. Hij was niet onder invloed van drank of drugs. Politiemensen onderzoeken de toedracht van het ongeval. Zo is onder andere aan de Langenbergseweg onderzoek gedaan en wordt er met getuigen gesproken.