The Make

Intents Festival sloot af met geweldige sfeer en droneshow (+ Film en foto’s)


De organisatie van Intents Festival is enorm tevreden, en dankt al hun bezoekers voor een geweldige sfeer.

Intents Festival Oisterwijk 2022 (Foto: Toby de Kort)

Het festival, dat na twee jaar stilstand weer in volle glorie Oisterwijk mocht laten bruisen, is zonder noemenswaardige klachten afgesloten. Zelfs vanuit Tilburg, waar in eerdere jaren veel overlast werd ervaren, kwamen complimenten: ‘Weet je waar ik dit weekend helemaal niks van gehoord heb? Van het #Intents Festival in Oisterwijk. Meestal moet heel Tilburg oordoppen in tijdens Intents, maar dit weekend…’ En vanuit de buurtbewoners: ‘Ook wij als bewoners achter de MainStage hebben genoten van jullie show!’

Er was dit jaar een unieke show met tientallen drones (Foto: Toby de Kort).

Ook de organisatie geeft aan dat de sfeer dit jaar super was. Zoals dat gaat bij een tegenwoordig internationaal dance event, in het Engels: ‘We are overwhelmed by your level of love and dedication.’ en ook ‘Wat een onbeschrijfelijke sfeer. De leukste bezoekers aller tijde! Zonder jullie was Intents Festival 2022 niet compleet geweest. Wat hebben we genoten.’ Dit alles mede mogelijk gemaakt door de honderden vrijwilligers én het geduld van buurtbewoners, die zo blijkt samen een groot draagvlak vormen voor dit muziekfeest.

Tijdens de afsluitende show waren er effecten te zien met drones, die gezamenlijk figuren ‘tekenden’ in de lucht. De organisatie had hiervoor het luchtruim gereserveerd.

Geniet na van foto’s en films:

Klik hier voor de fotoserie