Care Inn

Inschrijven voor kindervakantieweek Wonderland Oisterwijk


Van 22 tot en met 26 augustus is er in Oisterwijk weer de Kindervakantieweek Wonderland. Dit jaar viert de organisatie haar 50-jarige jubileum; dat moet een feest worden!

Duidelijk vrolijke gezichten… (Foto: Pascal Groenland)

Kindervakantieweek Wonderland is er om voor kinderen tijdens de zomervakantie activiteiten te organiseren. In de praktijk betekent dit dat de jeugd van Oisterwijk gedurende een week een spelprogramma wordt aangeboden. Ongeveer 50 jaar geleden is een groep vrijwilligers gestart met het organiseren van spelactiviteiten voor jongeren in de schoolvakanties. Het ging hier in hoofdzaak om jongeren uit Oisterwijk die niet in de gelegenheid waren om in de zomervakantie op vakantie te gaan. Met name de kinderen van minder draagkrachtige gezinnen namen aan de activiteiten deel.

De huidige doelgroep bestaat uit alle kinderen uit Oisterwijk en omgeving van 5 t/m 12 jaar. Elke dag ben je welkom op het voetbalveld van de Wolvensteeg in Oisterwijk. Voor slechts € 30,- kun je de hele week meedoen met spellen, speurtochten, een kindermarkt etc. Op vrijdagmiddag sluit de week met een spetterd kinderfeest. (wanneer je het niet kunt betalen kun je aangeven gebruik te maken van de Charitasregeling)

27 augustus is er een reünie voor alle vrijwilligers van de afgelopen 50 jaar. Daaraan vooraf eerst de Wonderlandweek, waarvoor je vanaf 16 mei kan inschrijven. Kijk op Wonderland-oisterwijk.nl

 

DTZ logo low